Поштовани учесници смотре кратког ђачког филма ФИЛМић 2012, обавештавамо Вас де је у току је израда веб сајта смотре на којој ће се објављивати Ваши ФИЛМићи и на којој ће публика моћи да их погледа све на једном месту.

На сајту смотре који се очекује да буде завршен до 1. маја биће реализовано и гласање за награду публике, за коју су такође осбезбеђени екстерни хард дискови. Гласање ће бити могуће до 1. септембра 2012. године у 15. часова.

Обавештавамо Вас и да образац пријаве можете да преузмете овде, и да је потребно да га пошаљете и у електронском (.doc, .docx формату) на адресу као и у штампаном облику приликом слања Ваших радова у траженом облику према захтевима смотре (на два компакт дисак, са радним материјалима,...) а најкасније до 15. маја 2012. године. 

Свима који су извршили предпријаву послаћемо образац пријаве директно електронском поштом.

Завршна свечаност смотре и проглашење најбољих радова ће се одржати почетком јуна 2012. године. Као и раније, обезбеђене су лепе награде екстерни хард дискови, веб камере и слушалице.

Још није касно да се укључите и учествујете са својим ФИЛМићем на смотри, јер је као рок за слање радова одређен 15. мај 2012. године!