Untitled 1sadads

Рачунарске обуке

ЦНТИ, Нови Сад, Обуке
Информатичке обуке

Групне и индивидуалне!

Обавештавамо Вас да ће централна комисија у овогодишњем циклусу Microsoft ФИЛМић 2010 заседати у среду, 20. 10. 2010. године. Коначни резултати рада комисије биће објављени најкасније у четвртак, 21.10.2010. године на сајту ЦНТИ на адреси www.cnti.info. Учесницима овогодишњег циклуса ФИЛМића желимо пуно успеха и захваљујемо се свима који су узели учешћа у овогодишњем циклусу.

----------------------------------------------------------

Microsoft ФИЛМић Team 2010

Подсећамо све учеснике ревије кратког ђачког филма Microsoft ФИЛМић 2010 да рок за слање радова истиче у петак, 1. октобра 2010. године (1. октобар је последњи дан када можете да пошаљете своје ФИЛМиће).

Радујемо се Вашим радовима!

У складу са појавом новог члана породице Movie Makera - Windows Live Movie Maker, и повећаним интересовањем за учешће у ревији кратког ђачког филма, одлучили смо да продужимо трајање ревије кратког ђачког филма Microsoft ФИЛМић 2010. Као рок за достављање радова се одређује 1. октобар 2010. године, а рок за објављивање резултата је 15. октобар 2010. године.

 

Опширније: Обавештење o продужетку трајања акције MS ФИЛМић...

Галерија ФИЛМића

Аутори који су објавили своје ФИЛМиће на неком од мрежних сервиса за дељење филмова (YouTube и др.), упозорени су да воде рачуна да се тиме не повређују права ни једног детета или одрасле особе која је снимљена (постоји сагласност одрасле особе за објављивање на филму и постоји сагласност родитеља или старатеља за објављивање снимка његовог детета у том филму).

Достављене линкове аутора ка својим ФИЛМићима објављујемо на овој страници нашег сајта посвећеној ревији кратког ђачког филма. Филмићи су поређани оним редоследом како су линкови пристизали. 

 

Школски Центар "Никола Тесла", Вршац, тим WOW

 

Средња пословно-менаџерска школа, Нови Сад, тим Мики Маус

 

Техничка школа, Апатин, тим Позориштанце "Машинац"

 

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1548608847100&comments&ref=mf

 

Основна школа “Сремски фронт“, Шид, тим Седмо пет

ETШ Михајло Пупин, Нови Сад, Тим Енигма

 

Техничка школа, Обреновац, Тим Обреновац

ОШ "Јован Поповић", Инђија, Тим 3+

 

http://www.vuk-crvenka.com/skola-bez-nasilja.php

Основна школа, Црвенка, Тим Мапесте

 

 

Ревија кратког ђачког филма ФИЛМић је део програма "Партнер у учењу" компанијe Microsoft и програма активности ЦНТИ-ja чији је циљ да се промовише активна улога ученика у креирању медијских материјала и популарише овај вид дигиталне писмености у школи кроз сарадњу ученика са наставником-ментором на изради пројеката. Ученици основних и средњих школа, узраста од 12 до 19 година, у тимовима од 3 до 5 ученика, одговарали су на задату теме осмишљавањем сценарија, снимањем видео записа и његовом обрадом у Windows Movie Maker-у.  

На конкурс је пристигло пуно лепих радова, ангажовано је педесет ментора и више од три стотине ученика у више од седамдесет тимова. 

Опширније: Резултати жирирања Microsoft ФИЛМић 2010