Untitled 1sadads

Рачунарске обуке

ЦНТИ, Нови Сад, Обуке
Информатичке обуке

Групне и индивидуалне!

Обавештавамо Вас да ће се научно-стручни скуп "Енергија и АгроПРОЦЕСинг 2010", одржати 27. октобра 2010. год. (среда) у конгресној сали Мастер центра, при Новосадском сајму у Новом Саду

Тема научно стручног скупа је Отварање профитабилних погона за производњу и коришћење одрживих енергената.

Опширније: Обавештење - Одржавање научно-стручног скупа

Завршна манифестација акције Енергија је свуда око нас одржана је у четвртак, 7.10.2010. године са почетком у 12. часова у холу зграде покрајинске владе, на адреси Булевар Михајла Пупина 16, 21000 Нови Сад. У оквиру завршне манифестације додељене су награде најбољим ученицима, менторима и школама и одржана изложба најбољих радова.

Опширније: Завршна манифестација акције Енергија је свуда...

У светлу информација да је обука за ираду Пројеката енергетске ефикасности заказана за 28. и 29. јун 2010. године  комисија за праћење реализације пројекта Енергија је свуда око нас је одредила 20. јул 2010. године као рок за предају Пројеката енергетске ефикасности школе. На тај начин ће учесници акције Енергија је свуда око нас имати довољно врема да пошаљу своје учеснике ако желе да се укључе у ову обуку и да примене научено на својим пројектима које ће слати у оквиру акције. Учешће у овој обуци наравно није обавезно, а Ваше пројекте енергетске ефикасности школе можете послати и раније пре предвиђеног рока уколико нећете учествовати у обуци.
Молимо Вас да уочите разлику између слања ученичких радова (крајњи рок за предају 30. јун 2010. године) и слања Пројекта енергетске ефикасности школе (крајњи рок за предају 20. јул 2010. године).

За додатне информације о обуци за израду Пројеката енергетске ефикасности која је заказана за 28. и 29. јун 2010. године можете се обратити саветници Нади Радовановић на тел: 021/487-4662.

Обавештење

Секретаријат за енергетику и минералне сировине у сарадњи са Министарством рударства и енергетике и ГТЗ припрема едукацију представника општина за израду енергетских биланса и припрему пројеката енергетске ефикасности.

Пошто је обука намењена за израду енергетских биланса за јавне објекте (школе, здравствене установе, управа....), намера нам је да поред представника општина буду укључени и представници из школа који треба да прате потрошњу електричне, топлотне енергије и гаса. Сматрамо да би било веома корисно да се укључе представници школа у ову обуку, посебно што ће бити обучени и за припрему пројеката енергетске ефикасности па ће моћи да припреме квалитетније пројекте у оквиру конкурса  "Енергија свуда око нас".

Опширније: Oбука за израду Пројеката енергетске ефикасности