Untitled 1sadads

Рачунарске обуке

ЦНТИ, Нови Сад, Обуке
Информатичке обуке

Групне и индивидуалне!

Позив за учешће у пројекту: "Дани информатике у школама Војводине" 2019.

„Дани информатике у школама Војводине“ је манифестација која се реализује у основним и средњим школамау АП Војводини под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањинe – националне заједнице и Факултета “Фимек“. Организатор и реализатор је Центар за развој и примену науке, технологије и информатике.

Овим циклусом настављамо додељивање награде и плакете под именом доајена информатике у Војводини проф. Стјепана Хана. Ова награда се додељује сваке године најуспешнијој школи у Војводини на пољу информатике.

Вреднују се следеће активности:

  •  Примена рачунара у руковођењу школом;
  • Оспособљавање наставника за примену ИКТ у процесу наставе;
  •  Ревија образовних софтвера, односно израда мултимедијалних презентација за наставу, примена мултимедија у   настави (по посебним пропозицијама);
  • Праћење учешћа и успеха ученика на такмичењима из информатике, роботике и FILMić-a,
  • Употреба интерактивних електронских табли (по посебним пропозицијама);
  • Постојање и функционалност школског сајта. 

Циљ овог пројекта је да подстакне процес информатизације наставе у школама Војводине као и да се популаришу нове технологије у школским наставним и ваннаставним активностима.

Образац за пријаву учешћа у акцији Дани информатике у школама Војводин можете скинути са нашег сајта CNTI са следећег линка :

образац за пријаву

Напомена: Школе ће крајем октобра добити Упитник у електронском облику у вези информационе технологије  на основу чега се врши бодовање.  Попуњен Упитник ћете послати на адресу  

Рок за пријаву је 1. децембар 2019.

За све информације обратити се на :
Тел. 021/442-352; www.cnti.info;
E-mail
Адреса: Центар за развој и примену науке, технологије и информатике, Булевар ослобођења 37. Нови Сад