cnti logo green border

Рачунарске обуке

Групне и индивидуалне!

Slider

Индекс чланака

Једна од активности у оквиру акције Дани информатике у школама Војводине јесте и ревија образовног софтвера израђеног од стране просветног кадра запослених у школама учесницима акције Дани информатике у школама Војводине 2012. 

Да бисте учествовали у ревији образовног софтвера у оквиру акције Дани информатике у школама Војводине потребно је да на нивоу школе спроведете акцију прикупљања образовних софтвера (мултимедијалних презентација) који се користе у настави. Слањем софтвера и пратеће документације Ваша школа прикупља бодове који ће учествовати у сумарном збиру бодова сваког учесника акције.

Софтвери прикупљени на овај начин биће укључени у израду базе образовног софтвера која је јавно доступна путем Интернета на сајту ЦНТИ на адреси http://www.cnti.info/newportal/. Самим учешћем на ревији, аутори софтвера, односно професори који су израдили ове мултимедијалне презентације, прихватају да се материјал који су креирали стави на слободно располагање свима који желе да га користе у образовне и некомерцијалне сврхе.

Вредноваће се број достављених софтвера према предметима, са коригујућим фактором који се формира према броју наставника који их користе у односу на укупан број наставника у школи. Степен усаглашености достављеног материјала са овде изнесеним захтевима такође је један од коригујућих фактора.

 

 

Login Form