cnti logo green border

Рачунарске обуке

Групне и индивидуалне!

Slider

У организацији Центра за развој и примену науке, технологије и информатике из Новог Сада, 7. децембра 2012. године почиње реализација бесплатног онлајн семинара за наставнике основних и средњих школа Војводине, на тему Управљање наставом и одељењем у ванредним ситуацијама путем eLearning-a, каталошки број 548, приоритет 8, компетенција К4.

Семинар се реализује током месеца децембра у трајању од 16 часова а право учешћа имају наставници основних и средњих школа Војводине. Семинар се реализује под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање, управу и националне заједнице.

Пре реализације семинара извршиће се мала провера предзнања полазника у виду израде и доставе мотивационог писма, слања решеног задатка имејл поштом и самосталне пријаве путем онлајн формулара.  Заинтересовани наставници могу да погледају и/или преузму текст задатка овде.

Број полазника семинара је ограничен, а уколико се пријави већи број заинтересованих од могућег, за потврду учешћа на семинару користиће се следећи параметри:

  • време пријаве (Пријавне податке попуњавати ћириличним писмом)
  • број пријављених полазника из једне школе (највише три)
  • резултати иницијалног тестирања (Успешност у решавању задатка)

Видимо се на семинару :)

 

Login Form