ШтампајEmail адреса

Шеста годишња конференција "ИКТ у настави"

Последња измена:
10. новембар 2014
Кат. број:
128-61-270/2014-01
Локација:
Нови Сад
Ниво:
Није специфицирано

Опис

ПОЗИВ НА ШЕСТУ ГОДИШЊУ КОНФЕРЕНЦИЈУ "ИНФОРМАЦИОНО-КОМУНИКАЦИОНА ТЕХНОЛОГИЈА У НАСТАВИ" . Поштовани, позивамо Вас на шесту по реду Конференцију под називом „ИКТ у настави “, у организацији Агенције за образовање „Марина и Јован“ и Центра за развој и примену науке, технологије и информатике, из Новог Сада. Конференција је намењена свим заинтересованим учитељима, наставницима и стручним сарадницима који желе да прошире своја знања из ове области и/или да поделе своја искуства из ове области са другима.

 

Konferencija je odobrena od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine, Autonomne pokrajine Vojvodine, pod brojem: 128-61-270/2014-01 od 07.10.2014.


Упиши се на листу за примање обавештења!

Ако сте заинтересовани за овај семинар а за њега нема заказаних термина реализације, упишите се на листу за примање обавештења о овом семинару. Након заказивања новог термина реализације администратор ће Вас обавестити поруком о томе, тако да можете на време да пријавите Ваше учешће у семинару и резервишете место.

Подаци о полазнику/интересенту

* Обавезно

Категорија

Стручни скупови