cnti logo green border

Рачунарске обуке

ЦНТИ, Нови Сад, Обуке

Групне и индивидуалне!

Slider

 

Обавештавање Пројекту и фазама реализације пројекта

Обавештавање свих школа о Пројекту и фазама реализације пројекта ће бити реализовано у складу са тенденцијама пројекта електронским путем: електронском поштом и обавештењима на овом сајту и на осталим релевантним форумима и порталима.


Саветовања за директоре школа

Саветовање за активе директора основних и средњих организоваће се у току фебруара и марта месеца 2010. године. Циљ саветовања је информисање директора о значају, циљу и току акције, покретању активности и инструкције о појединим сегментима акције.


Пријава заинтересованих школа за учешће у пројекту - начин укључивања у пројекат

Школа која жели да учествује у акцији подноси пријаву Центру путем слањем попуњеног електронског обрасца до краја школске године. Пријавни образац можете преузети овде.


Разноврсне активности за које се определе школе

Школе које пријаве учешће укључују се у одређене активности и омогућавају организатору увид у активности и постигнућа.

 

Систем onlajn подршке

Свим заинтересованим појединцима из школа које желе да узму учешће у пројекту обезбеђена је online подршка путем савременог система за удаљено учење Moodle платформе - Реализатор ће бити Центар (CNTI). На овој платформи реализоваће се и пратећа обука заинтересованих у изради и ажириарњу сајта базираног на Joomla CMS-у на тему личне карте школе. Неопходни ресурси, документа, пропозиције, одговори на честа питања и слично биће такође доступни путем ове подршке. Ова подршка је доступна током трајања акције Дани информатике у школама Војводине а започеће са радом од 15. априла 2010. године.


Завршна манифестација
На завршној свечаности биће проглашене по три најбоље основне и средње школе у Војводини. Најбољим школама ће том приликом бити уручене награде од покровитеља, односно донатора. Такође ће бити награђени и најбољи појединци и радови из поједних подпројеката односно активности (Ревија образовног софтвера, Креативна употреба интерактивне табле, Израда веб сајта "Лична карта школе за 21. век", ...)

 

Login Form